Ijsselvliedt 50 jaar

logo-groot

Lekker op vakantie in uw eigen hotel

Was u, of bent u nog, vrijwilliger op IJsselvliedt. Dan nodigen wij u van harte uit om zelf eens te beleven hoe het is op IJsselvliedt te gast te zijn. Maar wilt u ook andere, partner, familieleden of vrienden, laten voelen hoe mooi het is om op IJsselvliedt te gast te zijn. Dan is dit nu u kans.

In het naseizoen zijn er twee weken gereserveerd voor een heerlijke vakantie op IJsselvliedt. U kunt kiezen voor week 49 ( 5 t/m 9 december) of week 50 (12 t/m 16 december). Alle kamers zijn dan beschikbaar. Ook uw ouderwetse eigen vrijwilligerskamers. Voor een heerlijke week vakantie (zonder persoonlijke zorg) vragen wij een kleine vergoeding:

 • Voor een twee persoons gastenkamer € 230,00 per persoon
 • Voor een één persoons gasten kamer € 250,00 per persoon
 • Voor een twee persoons vrijwilligerskamer € 180,00 per persoon
 • Voor een één persoons vrijwilligerskamer € 200,00 per persoon
Frank Willeman - 31 jaar kok geweest van het huis

Een gastenkamer heeft een eigen douche en toilet. De vrijwilligerskamers delen douche en toilet op de gang.

Deze prijzen zijn voor een volpension (ontbijt, lunch en diner) inclusief twee keer een avond programma. Koffie en thee zijn de hele dag door gratis verkrijgbaar. En u kunt zelf uitstapjes maken, of u inschrijven voor een uitstapjes met het busje. Uiteraard hebben we ook de gebruikelijke creatieve workshops/lezingen.

Heeft u zin om op vakantie te gaan op IJsselvliedt. Schrijf u nu dan in via het onderstaand formulier (per persoon één formulier invullen aub).

  Ik kies voor

  Daarnaast kies ik voor

  Mijn evt. reisgenoten zijn  Ik heb lichte persoonlijke zorg nodig  * Indien we beide weken niet vol krijgen. Benaderen wij u om voor de andere week te kiezen. Bij te weinig aanmeldingen, houden we ons recht de weken te annuleren.
  ** We houden ons het recht voor de kamer te upgrade.