Ijsselvliedt 50 jaar

logo-groot

Fototentoonstelling. Het hele jaar door.

Reguliere-weken, provinciale-weken, Huntington-weken, Philadelphia-weken, Aids-weken, terminale-weken, meervoudige gehandicapte weken, Jongerenweken, Vietnamese bootvluchtelingen-weken, Somalische vluchtelingen-weken, Afrika-weken, Multicilti-weken, Duitse-weken, Belgische-weken, Molukse-weken, Indische-weken, kinder-weken, gezinsweken en zelfs Carnavalsweken.

Misschien hebben we ze nog niet allemaal benoemd. Maar er is heel veel gebeurd op IJsselvliedt de afgelopen 50 jaar. Van al deze gebeurtenissen zijn foto’s gemaakt. In het begin kwam Bennie Kalf, fotograaf uit Wezep elke maandag foto’s maken. Nu maken we zelf heel veel foto’s. Er zijn er misschien wel meer dan 100.000 gemaakt. Van elke week hebben we een aantal foto’s in het huis tentoongesteld. Natuurlijk is dit een voorzichtige collectie. Al lopend door het huis, kunt u kijken naar de belevenissen van de mensen die te gast zijn geweest.

Op deze website willen we ook foto’s tentoonstellen. Heeft u een mooi foto met een mooi verhaal. Stuur deze dan naar info@ijsselvliedt50jaar.nl.

Zo kunnen we steeds meer delen.